En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Binanın sineinden horya güzel nazil betonarme merdivenler dışında, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak muhaliflaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın merdivenleri çoğunlukla yangın dolapları, yangın bapları yahut özge eşyalar aracılığıyla engellenebilir. Bu durum yangın tahliyesini zorlaştırır. Öncelikle, yangın merdivenlerinin erişimini her saat azade bırakmalısınız.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en reva paha politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Bu kapılar esas olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan edinmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın bapsı; insan esenlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı mükemmel katkısızlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parotağ.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar evgin boyut çabucak kapının mümkün olan en azca ahit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Kaçış için kullanılmasına müsaade maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en mahdut basamak enliliği, konutlarda 100 mm’den ve gayrı konstrüksiyonlarda 125 mm' den az olanaksız. Her kaçış merdiveninin her dü yanında duvar, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıkan esrarın ve şiddetli ısının dışarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa sağ kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen yapıda yangın kapısı imal edip, montaj ve onarma vetirelerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde düzenıyoruz.

Yangın merdivenlerinin duhulleri ve yolları, yarar işaretlerle kabartılı hale getirilmelidir. Yangın tahliye yollarını gösteren sorunaretler, insanlara ivedi durumlarda harbi yolu bulmalarında yardımcı evet.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına amelî ali nitelikli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Erişim kolaylığı elde etmek lakinçlı bünyelmış merdivenlerin dışında hayat eminğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Hayat uzaklaştırmak yerine yangın merdivenleri süresince beniâdem çitndıran tüm mimarilarda olmalıdır.

kaynağı bileğiştir]

Report this wiki page